Wellness in luxe

Kom tot rust in onze Wellness in luxe.

Welzijn begint bij tijd nemen voor jezelf.

Ontdek pure ontspanning: Privé Wellness bij Wellux in Heusden-Zolder

Ontsnap naar uw eigen privé Wellnessparadijs bij Wellux in Heusden-Zolder

Stap binnen in uw persoonlijke oase van rust en luxe – het privé wellnessgedeelte van Wellux. Hier draait alles om u en uw ultieme ontspanning.

Bij Wellux privé Wellness staat exclusiviteit centraal. Geniet van de luxe van uw eigen wellnessruimte, weg van de drukte van het dagelijks leven. Ontspan in een serene omgeving, omringd door luxe faciliteiten en verfijnde details die zijn ontworpen om al uw zintuigen te prikkelen.

Laat de stress van de dag van u afglijden terwijl u geniet van onze uitgebreide selectie aan wellnessfaciliteiten. Van een verkwikkende jacuzzi tot een verjongende sauna-ervaring, elke hoek van onze privé wellness is ontworpen om u een gevoel van totale ontspanning te bezorgen.

Gun uzelf de luxe van tijd nemen voor uzelf. Stap binnen bij Wellux privé Wellness en ontdek een wereld van pure ontspanning en verjonging, helemaal op maat gemaakt voor u.

Welzijn begint bij tijd nemen voor uzelf. Ervaar het bij Wellux.

Ontdek onze faciliteiten

3
Entrez dans le monde glamour et palpitant du Panache Casino.

Ontspannen in luxe

Onze faciliteiten

Finse sauna

Een sauna ontspant, kalmeert, reinigt, vergemakkelijkt de ademhaling en stimuleert het gevoel van gezondheid en welzijn.

Stoomcabine

De warme temperatuur in combinatie met een relatieve luchtvochtigheid van 100% zorgt voor een complete ontspanning in een stoombad. Naast ontspanning heeft de damp ook een heilzame invloed op tal van aandoeningen van de luchtwegen zoals bronchitis, astma, verkoudheden en allergieën.

Whirlpool

De whirlpool ontspant je lichaam en masseert je spieren, omdat hij uitgerust is met hydro-jets gestuurd door 2 krachtige pompen, de zachte bubbels zorgen voor een aangename streling van je huid. De whirlpool heeft een ideale temperatuur van +- 39° Celsius.

Regen- en neveldouches

Regendouches en neveldouches zijn geweldige opties om je douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met de regendouche geniet je van een zachte, brede waterstraal die je hele lichaam bedekt, terwijl een neveldouche en fijne, mistige spray creëert voor een ontspannend en verfrissend gevoel.

Infrarood wand

De infraroodstraler geeft A B en C stralingswarmte en dringt tot 6 mm diep in je huid door. Hierdoor werkt de infraroodstraler effectief tegen spier- en gewrichtspijn. Een infrarood wand heeft het voordeel t.o.v. een infraroodcabine, dat je contact houdt met de anderen en de rest van de wellnessruimte.

Relaxruimte en zelbedieningsbar

Binnen en buiten heb je voldoende relaxruimte met ligzetels waar je kan luieren, lezen in een tijdschrift of even op adem komen na een sauna met een drankje uit de zelfbedieningsbar (frisdranken, wijn, Cava, bieren,…).